Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Párbeszéd Koncert - Garami Gábor és Bede Péter


Bethlen Téri Színház

2017. szeptember 26. 19:00

A koncertsorozat ötödik előadása

Két kiváló muzsikus, különböző hangszerek, más-más élethelyzet, más-más zenei világ, a színpadon pedig megszületik, ami addig sehol sem volt hallható. A havi rendszerességgel megrendezendő koncertek mindegyike valódi zenei kuriózumnak ígérkezik, de a felálláson kívül összeköti az esteket egy zenei motívum is, amely Halmos Béla széki gyűjtésében található.
Mégsem klasszikus népzenei koncertekre kell számítani, hiszen a felkért előadók között a zeneművészet majd minden ága képviselteti magát.

A szeptemberi koncert résztvevői: Garami Gábor és Bede Péter

Garami Gábor zenész, rádiós műsorvezető 15 évesen kezdett dobolni és nagybőgőzni, két évig a Dunaújvárosi Vasas Néptáncegyüttes zenekarában játszott. Budapesten eleinte amatőr zenekarokban muzsikált, több kiváló zenész-tanártól - Nesztor Iván, Solti János, Berdisz Tamás, Pálmai Zoltán, Szanyi János – vett órákat, s 2007-ben a Los Angeles-i Musicians Institute-ban Fred Dinkins kurzusán is részt vett. A magyar népzene, a klasszikus és fúziós jazz, az elektronikus kísérleti zene, valamint a soul és a funky műfajok vannak legnagyobb hatással zenei
stílusára. 1996 óta kereskedelmi rádiós műsorvezetőként dolgozik. 2010-ben alapított zenekarával - Garami Funky Staff – rendszeresen koncerteznek.

Bede Péter hét év klarinétozás után 17 évesen kezdett szaxofonozni. Dresch Mihálynak meghatározó szerepe volt abban, hogy komolyzenei tanulmányait követően érdeklődése a jazz és a népzene felé fordult. Egy évig a Besh o droM együttes tagja volt, közben gyimesi zenét tanult furulyán. Rendszeresen részt vett moldvai és gyimesi népzenei táborokban, ahol alkalma volt eredeti népzenészektől tanulni. 2002-ben alapította meg saját együttesét, a Fanfara Complexát, mellyel elsősorban moldvai tánczenét játszanak. A Fonó Records gondozásában két lemezük jelent meg eddig. Jelenleg tagja a Balogh Kálmán Gypsy Cimbalom Band-nek, valamint Bognár Szilvia együttesének, a Csintekerintőnek. Játszik a Párniczky András vezette Nigun-ban, zenél vendégként a Buda Folk Band-ben, valamint a Bazseva zenekarban.

A koncertsorozat az NKA Halmos Béla program támogatásával valósul meg.